• : 0850 303 2998
Pozitif Gümrük Müşavirliği - Kadıköy, İstanbul

Firma Hakkında

Pozitif Gümrük Müşavirliği şirketimiz; gümrükleme, dış ticaret ve gümrük mevzuatı danışmanlığı, resmi makamlardan belge, izin alınması ve diğer konularında faaliyet göstermek amacıyla 1990 yılında kurulmuştur.

Deneyimli kadrosu, modern teknolojik donanımı ve çağdaş iş anlayışı ile sanayici-ihracatçı-ithalatçı firmalara dış ticaretin tüm dallarında kaliteli hizmeti ve lojistik desteği sunmak şirketimizin en önemli ilkesidir.

Sürekli gelişen dünya ticaretini, uluslararası anlaşmaları, AB gümrük birliği ve dış ticaret mevzuatını, Türk gümrük tarife cetvelini ve ticaret politikası önlemlerini düzenli olarak takip eden şirketimiz, her zaman bir adım önde olmanın verdiği avantajla kısa bir sürede ithalatçı-ihracatçı firmların en büyük danışmanı ve kılavuzu haline gelmiştir.

"Hizmette sınır yoktur" anlayışıyla,hizmet verdiğimiz konularda müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sunarak müşterilerimizin zaman, değer ve hizmet ilişkisinde ihtiyaç ve beklentilerine cevap vererek sektörün en iyi firması olmayı kendisine hedef seçmiştir.

Kalite Politikamız

Pozitif Gümrük Müşavirliği olarak, ekip ruhu ile çalışan, büyük ölçekliden küçüğüne kadar tüm müşterilerimizin beklentilerini aşan hizmetler sunarak müşteri memnuniyetini sağlayan; gümrük müşavirliği hizmetlerinde güvenilir, kurumsallığını tamamlamış ve bunu sürekli halde tutmayı hedefliyoruz.

Bu hedefe ulaşmak için;

- Müşteri beklenti ve gereksinmelerini çok iyi bilmek, bunun için en etkin ve yaratıcı çözümleri en uygun maliyetle ve hızlı şekilde sunabilmek,

- Müşterilerin etkin şekilde bilgi alabilmesini sağlayacak iletişim ortamı sağlamak,

- Ekip ruhu ve ekip çalışması anlayışını, çalışanların gelişimi için gerekli eğitim ve modern alt yapı desteğiyle sürekli geliştirmek,

- Pozitif Gümrük Müşavirliği'ni oluşturan her bölüm ve kişinin diğer bölüm ve kişileri iç müşterisi olarak kabul etmek,

- Yasa ve mevzuatlara uygun, değişiklikleri hızlı şekilde sisteme adapte ederek çalışmak,

- Çalışma yöntemlerini sektörün gerekleri, müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin tatmini doğrultusunda sürekli iyileştirmek,

Başta biz yöneticileriniz olmak üzere bütün Pozitif Gümrük Müşavirliği personelinin başlıca görevi olacaktır.

Sonuçta gülen ve memnun müşteriler ile gururlu ve mutlu Pozitif Gümrük Müşavirliği çalışanları sürekli yan yana olacaktır.

Bu mutluluğu yakalamak kuruluşumuzun hakkı olacaktır.

Firma Resimleri

Firma Videoları

Firma henüz video eklememiş.

Firma İlan & Ürünler

Firma Henüz İlan Eklememiş.
Firma Henüz İlan Eklememiş.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış, ilk siz yorumlamak isterseniz aşağıda bulunan formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yazmak İstermisiniz?

İletişim Bilgileri

Harita Konum

Eğitim Mah. Poyraz Sok. Erdemler İş Merkezi No:9 Kat:9/10

İstanbul / Kadıköy

Mesaj Formu

QR Code